Ce procent ar obține Emil Boc, dacă ar candida la Primăria Clujului? Sondaj INTERN

 

Candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca a stârnit tensiuni în PNL și chiar au fost întâlniri separate dintre membrii vechiului PNL și cei veniți din PDL.

 

O astfel de întâlnire a avut loc luni, iar foștii membri ai PDL nu au fost invitați.

 

Blaga a interzis orice întâlnire separată la nivelul structurilor de conducere, cu excepția chestiunilor organizatorice. Nu cred că este cazul să ne pierdem vremea cu a descoperi cine e cel mai bun, cine e cel mai frumos, pentru că dacă ne ocupăm cu asta, atunci o să ne bată PSD în alegeri de o să ne asculte cu urechea", a spus Cezar Preda, conform EVZ.

 

Până acum, Alina Gorghiu și Teodor Atanasiu au arătat că nu l-ar dori pe Emil Boc de candidat la Primăria Cluj-Napoca.

 

Sunt unii de la PNL, care se tem ca Emil Boc să nu treacă pe ultima sută de metri la PMP, și să lase partidul cu ochii în soare, în apropierea alegerilor. Deși a semnat că vrea să candideze pentru Primăria Cluj-Napoca, în cadrul alegerilor interne din PNL, mulți, în special de la București, nu cred că Boc va merge cu PNL până la capăt", au spus surse din PNL Cluj.

 

Sondajele de opinie, realizate până în prezent în Cluj-Napoca, îl indică pe Emil Boc drept câștigător al alegerilor, cu 56% din voturi, fără a conta dacă va candida din partea PNL, PMP sau dacă va fi independent. 

Comentarii Facebook