Tarile din Europa cauta soferi romani. Vezi care

 

Soferii romani au ocazia sa se angajeze in tarile din Europa, unde salariul este cunoscut, in timp ce ofertele din Romania nu precizeaza suma pe care soferii o pot primi.

Ungaria – Sunt 150 de pozitii pentru care se cauta soferi profesioniati de TIR din Romania. Cerintele includ permis de conducere categoriile C si E, experienta de minim 2 ani, iar cunoasterea limbilor straine e un avantaj. Pachetele salariale includ remuneratia lunara de 800 - 1.200 de euro, plus plata asigurarii.

Danemarca – Sunt 45 de oferte de munca tot pentru soferii de TIR cu categoriile C si E. Este nevoie de o experienta minima, cunostinte de limba engleza si detinerea unui pasaport. Unul din cei doi angajatori danezi ofera si detalii despre programul de lucru. Salariile lunare variaza intre 1.300 si 1.800 de euro, la care se adauga plata asigurarii.

Italia – 10 locuri de munca pentru soferi cu categoriile B, C si E. Angajatorul cere experienta de minim 2 ani de condus TIR in traficul international si cunoasterea limbii italiene la nivel de conversatie. Un atestat sau o diploma de mecanic auto constituie un avantaj. Salariile variaza intre 1.600 si 1.700 de euro.

Olanda – sunt doi angajatori care recruteaza cate 5 soferi care vor lucra intr-un parc de distractii si un circ. Candidatilor li se cere sa aiba permis de conducere categoriile B, C si E. Cei care vor fi recrutati urmeaza sa castige 200 de euro pe saptamana, insa cazarea si masa sunt asigurate de angajatori. Atentie insa, cei care vor fi angajati vor sofa doar pe perioada in care circul sau parcul de distractie isi muta locul, iar in rest vor executa munci necalificate.

Franta – 12 locuri de munca, oferite de doi angajatori. Se cer categoriile B, C, D si E la carnetul de conducere, cu experienta de 2 ani pentru fiecare. In plus se mai cere experienta in transporturi, care variaza intre 3 si 5 ani. Cunoasterea limbii franceze este obligatorie, iar pentru o parte din posturi si limba engleza. Salariile

 

Germania – 22 de joburi oferite de doi angajatori. Angajatorul care ofera 20 dintre cele 22 de joburi cere candidatilor experinta in transporturi de minim 2 ani. Sunt obligatorii si cunoasterea limbii germane cel putin la nivel de incepator, un curs de mecanica finalizat si una sau mai multe din categoriile C, CE, C1 si C1E. Salariile pot ajunge pana la 1.800 de euro.
 

Comentarii Facebook