Machte Wizz 160x600 px Stiri de CJ.jpg

Economic

Vara reducerilor la Iulius Mall Cluj. Vezi ce promoții sunt în această vară(P)

  
În această vară, iulius Mall Cluj a pregătit o serie de promoții tentante pentru clujei, pasionaţii de shopping având posibilitatea de a-şi îmbogăţi garderobele cu articole mult râvnite, acum la preţuri cu până la 70% mai mici.

Magazinele din Iulius Mall au dat startul campaniei de promoţii din sezonul estival şi îi invită pe clujeni şi nu numai să înceapă concediul cu o sesiune prelungită de shopping. Piese vestimentare în tendinţe, cu preţuri mai mici cu până la 70%, se găsesc la magazinele Camaϊeu, Motor, Mustang Jeans, Condor, Laceworld şi Soleil Sucre, iar Massimo Dutti şi Kenvelo au promoţii de până la 60%. Zara, Tommy Hilfiger, Orsay, Guara, Damat Tween, Bigotti, Adam's by Secuiana, Motivi, Bossini, Caramel, Mizar, IQ, Terranova, Goldenpoint şi Mondex sunt magazinele care au pregătit articole la modă în această vară, la jumătate din preţul iniţial.

Oferte de vacanţă cu până la 40% mai avantajoase sunt la Steilmann, Geox, Nike, Calcio Sport, Little Big şi U-Man, iar preţuri cu până la 30% mai mici sunt la Adidas, Guess by Marciano, Giorgal, Visions, Mathilde şi Jolidon. Promoţii irezistibile sunt şi la H&M, Be You, Converse sau Triumph.

Şi magazinele de încălţăminte au tăiat din preţurile articolelor de sezon. Promoţii de până la 70% sunt la Amely, până la 60% la Office Shoes, până la 50% la Bata, Benvenuti, Leonardo şi Ecco Shoes, până la 40% la Il Passo şi până la 30% la Chou.

Prichindeii au la fel de multe motive să îndrăgească periplul prin magazine. Cocodrillo şi Noriel îi aşteaptă cu promoţii de până la 70%, Piciul, Jokee şi Kidsland Totto Space cu până la 50%, iar ofertele Dinoland sunt cu până la 30% mai atractive.

Cei care adoră cosmeticele nu trebuie să rateze promoţiile de până la 70% de la Sephora, de până la 50% la Professional Shop şi de până la 30% de la Yves Rocher, Marionnaud şi Ruby Rose. Clienţii îndrăgostiţi de bijuterii găsesc oferte de până la 70% la Accesorize, de până la 50% la Splend'or, Swarovski, Meli Melo, dar şi preţuri speciale la Edifice şi Millefiori.

Clienţii Iulius Mall care vor să îşi înfrumuseţeze casa în această vară pot beneficia de promoţiile speciale de la Valentini Textile, Sarra Blu, Bam Boo şi Home Sweet Home, iar Flanco propune noutăţile în domeniul electronicelor şi electrocasnicelor la preţuri irezistibile. Şi cei care adoră preparatele restaurantelor din zona food court vor avea parte de meniuri la preţuri speciale, care să dea gust vacanţei de vară.

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte AICI.

rosal_dispecerat[1].png
5-7-2013, 14:18
296 vizualizări
1 comentarii
adevar25-6-2018, 6:52
Toata marfa este contrafacuta dar pentru peizanii piticului este perfecta.

Cele mai citite ştiri din Economic

333 vizualizări
12-11-2018, 11:44
Wizz Air a UITAT de călătorii ce veneau la Cluj pe aeroportul Luton - VIDEO» Vezi tot
20 vizualizări
12-11-2018, 17:11
Echipa FMI a vizitat România: Majorarea salariilor bugetarilor trebuie reevaluată. La fel și situația pensiilor» Vezi tot
19 vizualizări
11-11-2018, 12:04
Cel mai bun restaurant din România este din CLUJ» Vezi tot
9 vizualizări
12-11-2018, 12:59
Farmec introduce noi servicii și beneficii în cadrul magazinului online (P)» Vezi tot
8 vizualizări
12-11-2018, 16:37
Clujul, în top 5 județe cu cele mai multe locuri de muncă vacante din țară» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?