Platinia ridică un ansamblu rezidențial, cu shopping mall la parter, în centrul Clujului (P)


Noul ansamblu rezidențial PLATINIA, dezvoltat de grupul de firme SC FLORISAL SA si SC DRUSAL SA, va fi construit în centrul Clujului -în locul fostei fabrici de bere Ursus- și va fi compus dintr-o galerie comercială cu o suprafață închiriabilă de 13.000 mp, 320 de apartamente și o parcare subterană pe două niveluri.

PLATINIA vine cu un concept inedit pe piața imobiliară din Cluj, fiind singurul ansamblu rezidențial care va avea pe primele două niveluri un shopping mall care va însuma aproximativ 13.000 de mp de magazine, cafenele și restaurante.

Ansamblul va avea și 320 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, iar locația excelentă le va facilita accesul locatarilor la zona parcurilor, stadionului și Sălii Polivalente. Apartamentele vor beneficia de pachetul de servicii Platinia: paza non-stop, concierge si card de membru.

Investitorii au obținut autorizația pentru organizarea de șantier, lucrările urmând să înceapă imediat după obţinerea autorizaţiei de construire. Întreg proiectul va avea o suprafaţă construită de 55.000 de metri pătraţi, iar investiţia este estimată la 25 de milioane de euro.

Construcția apartamentelor va fi finalizată în luna septembrie 2016, iar complexul comercial în decembrie anul viitor.

Amplasat în centrul Clujului, pe locul fostei fabrici de bere Ursus, Ansamblul PLATINIA se află într-o locație excelentă, fiind aproape de cele mai mari trei parcuri și de cea mai nouă și cosmopolită zonă a orașului, cea a stadionului și a Sălii Polivalente.

Corpurile rezidențiale vor fi amplasate în zona dinspre stadion, ferite de traficul și aglomerația urbană. Apartamentele vor fi construite după aceleași standarde de calitate folosite și la celelalte două ansambluri realizate sub brandul Platinia: Platinia Lounge Residence (strada Dorobanților 33-35-37) și Platinia Elite Residence ( strada Constanța 12).

De asemenea, investitorii au donat Primăriei Cluj-Napoca o parte din terenul pe care va fi realizată investiția pentru a fluidiza traficul în zonă. Astfel, va fi construit un drum de patru benzi care va uni strada Calea Mănăștur de strada Oțetului și va face legătura cu zona stadionului și a Sălii Polivalente. Se rezolvă astfel o problemă pentru care Primăria a căutat de multă vreme o soluție.

Comentarii Facebook