X Factor. Cheloo a părăsit sala, când un tânăr a vrut să cânte manele: ”Dăți-vă-n p... mea de fraieri!” - VIDEO

 

Zoltan Kacso, 18 ani, elev în Cluj-Napoca la Liceul de Teatru, l-a scos din sărite pe Cheloo, când a vrut să cânte o manea la X Factor. Rapperul a părăsit sala și a refuzat să mai jurizeze.

 

Îmi place toată muzica. Cânt și manele dacă trebuie. Am pierdut concursul?”, a întrebat Zoltan Kacso. ”Nu l-ai pierdut. Dar ai grijă ce spui, pentru că s-ar putea să fii testat”, a spus Delia.

 

Manelele mele sunt ușor rockerite”, a încercat tânărul să explice. ”Tu te vrei un reprezentant al noii generații. Un mare star și practic apelezi la tertipuri jenante și la o atitudine foarte proastă. Copiii ar putea să tragă concluzia că ceea ce faci tu este bine. Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Cântă o manea, o să plec mai devreme. Am chef să beau si altceva decât apă”, a spus Cheloo, care a mulțumit și a plecat.

 

Cheloo a vociferat și în timp ce părăsea sala: ”Răspunsul meu este nu. Treziti-vă mă! Dăți-vă-n p... mea de fraieri!”. El a continuat să înjure, fiind foarte nervos. 

 

Niște tâmpenii caracteristice vârstei. Consider că el nu are ce să caute în acest spectacol și, dacă asta vrea să transmită tinerilor din ziua de azi, să o facă în WC”, a mai spus rapperul. 


Comentarii Facebook