Record de public la UNTOLD 2018! Jason Derulo și Kygo, formula magică pentru vinerea de AUR - VIDEO

 

Untold se poate lăuda cu o vinere de aur, în care s-a atins cifra magică de 100.000 de oameni. Chiar și organizatorii au fost luați prin surprindere de numărul uriaș de festivalieri. 

 

Dacă Jason Derulo și Kygo au dominat fără doar și poate scena principală, având o audiență de peste 70.000 de oameni, au fost foarte mulți oameni și la celelalte scene, dovada că aceasta a fost cea mai bună zi de la Untold 2018, și una dintre cele mai bune de la toate edițiile de până acum. 

 

Revenind la scena principală, cei doi artiști, Jason Derulo și Kygo, au făcut senzație. Primul a cântat până la 22.30 și a fost aplaudat la scenă deschisă. Derulo s-a simțit extraordinar, a cântat hiturile lui și a dansat alături de trupa lui. Kygo a avut un super set, din care nu au lipsit ”Remind Me to Forget”, ”It Ain't Me” sau ”Stole The Show”. Artificiile și jocurile de lumini au completat spectacolul celor doi. 

 

Senzația lăsată pe Cluj Arena a fost că doi artiști au venit și au furat show -ul. Kygo a fost chemat de spectatori, a revenit și a cântat la pian o melodie, fiind probabil primul pian care ajunge pe scena principală de la Untold.

 

Armin van Buuren va avea mai mult de lucru în acest an pentru a câștiga din nou inima festivalierilor de la Untold și pentru a-și păstra coroana de rege al petrecerii de la Cluj.  



Comentarii Facebook