Loredana pornește în cel mai mare turneu din ultimii ani, chiar de la Cluj-Napoca - VEZI ce invitați SPECIALI are

 

Loredana va porni în martie în cel mai mare turneu naţional din ultimii ani, pentru promovarea noului său album, ”Dragoste”. 

 

Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 15 martie, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Drăgan Muntean), precum si in alte orase.

 

La Cluj-Napoca concertul se va desfășura în 15 martie, ora 20.00, la Casa de Cultura a Studenților.

 

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Studenților, la Libraria Diverta (fosta Librăria Universității), precum si pe www.myticket.ro. Prețul ticketelor de intrare este cuprins între 75 ron și 100 ron, în functie de poziția în sală.

 

Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul excepţional din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale.

 

Din playlist -ul concertelor nu va lipsi piesa ”APA” (feat. Cabron), single care a staționat pe prima pozitie timp de trei săptămâni la rând, in topurile de specialitate, ”APA” fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream..

 

Turneul Loredanei incepe chiar din Cluj, ceea ce inseamna ca Loredana ii iubeste mult pe fanii ei de aici.

 

S-a anuntat deja prezenta unor invitati speciali in concertul de la Cluj, cum ar fi : Cabron, DJ Planet H, Aminda, Paul Ciuci (Compact), Cristi Nistor (Vocea Romaniei).


Comentarii Facebook