Topul celor mai enervante replici de despărțire

 

Despărțirea de o persoană dragă poate fi grea, mai ales după o relație de lungă durată. Chiar dacă ești cel care se desparte sau cel părăsit, nu există un discurs perfect prin care să faci asta. Însă, sunt anumite replici care nu ar trebui zise după o despărțire.

 

Iată care sunt cele mai enervante cuvinte după o despărțire:

 

1. „Nu te-am iubit niciodata”, care merge mana in mana cu „As vrea sa nu te fi cunoscut niciodata” – aceste ganduri sunt doar rabufniri de moment. Dupa ce se linistesc apele, cel care le rosteste isi va da seama de cat de patetic a fost.

 

2. „Mai bine sa fim doar prieteni”, care suna si mai rau atunci cand adaugi si „Dar nu se schimba nimic” – nu exista prietenie adevarata dupa o relatie plina de pasiune.

 

3. „Sper sa mori singur”, sau variantele mai usoare: „O sa-ti para rau” si „Nu stii ce pierzi” – chit ca o sa regrete, lasa-l sa-si dea seama singur. Pe de alta parte, poate nu realizeaza pe moment cel care pune capat unei relatii, dar cu siguranta este constient de ce pierde.

 

4. „Nu exista nimic care sa te faca sa te razgandesti?” – sa implori in astfel de momente este nedemn.

 

5. „Nu e vorba de tine, ci de mine. Tu meriti ceva mai bun”.

 

6. „Trebuie sa ma mut? Eu unde o sa stau?” – da, normal ca unul trebuie sa se mute si asa este cel mai bine. Pe romaneste, las-o moarta!

Comentarii Facebook