Miercuri 24 Aprilie

Florin Piersic s-a nascut dintr-un cinematograf din Cluj! Parintii lui erau la un film in 1936, cand mama lui si-a dat seama ca va naste!


"Nimic nu mi-as fi dorit mai mult decat ca mama si tata sa fie de fata la inaugurarea cinematografului Florin Piersic, de joi, 27 ianuarie, cand implinesc 75 de ani", a declarat actorul.

Florin Piersic participa de la ora 11.00 la o conferinta de presa la primaria Cluj Napoca, impreuna cu Tudor Giurgiu, directorul TIFF, Marius Iurascu, directorul RADEF, si primarul Sorin Apostu.

Marele actor a spus ca decizia ca cinematograful Republica sa fie numit Florin Piersic il onoreaza.

"Pe 26 ianuarie 1936, mama la cinematograful Central, pe care il stiti si acum e Casa Centrala Armatei, erau la filmul Tarzan si cand filmul era aproape gata a spus: 'Stefane cred ca nasc!'. M-am nascut intr-un cinematograf si acum un cinematograf imi va purta numele. Nimic nu mi-as fi dorit mai mult decat ca mama si tata sa fie de fata la inaugurarea cinematografului Florin Piersic", a declarat actorul.

Florin Piersic a mai spus ca "nu imi vine sa cred ca eu maine (n.red. 27 ianuarie) implinesc 75 de ani. Unde au trecut anii astia. Eu sunt actorul care am jucat luni, marti, miercuri si joi roluri grele. Au trecut anii astia ca o rasulfare".

Cinematograful Florin Piersic va fi inaugurat miercuri, 26 ianuarie, de la ora 18.00.

Comentarii Facebook