Doi clujeni își împărtășesc călătoriile cu toți internauții și le oferă informații despre ce să viziteze și cum se călătorește ieftin



Un cuplu de tineri clujeni, Raul și Ioana, doresc să își împărtășească experiențele acumulate în multitudinea de călătorii pe care le-au făcut până acum, atât pe continentul european, cât și în Africa și Asia.

Astfel, cei doi au deschis blog-ul plecatideparte.ro, pentru a-și povesti numeroasele aventuri trăite în destinațiile exotice pe care le-au vizitat, dar și pentru a le oferi informații utile persoanelor care vor să plece în călătorii. Totodată site-ul cuprinde albume foto și video cu imagini impresionante din locațiile preferate cuplului

PlecațiDeparte.ro reprezintă jurnalul nostru de călătorii, în care vei găsi informații despre diverse destinații turistice din România și de peste hotare, fotografii (pe care nu le facem cu telefonul, dar nu avem pretenții artistice), filme scurte (uneori făcute cu telefonul pentru că încă nu suntem siguri că dorim să investim într-o cameră de filmat), gânduri, impresii și amintiri din locurile pe unde am umblat… și nu ne limităm doar la călătorii.

În excursiile noastre am vizitat câteva țări, mai mult sau mai puțin renumite, din Europa, Asia și Africa. Urmează și alte. Dacă ar fi să alegem între o destinație turistică celebră și una mai puțin populară, o vom alege pe a doua. Ne plac mediile pline de viață, cu oameni relaxați și atmosferă inedită. Ne place să descoperim locuri noi, să nu ne facem multe planuri dinainte, ci să vedem unde ne duc pașii pe parcurs, cu bune sau cu rele. Ne place muntele și marea, ne place natura și activitățile în natură, ne place să dormim în cort, ne place să ne plimbăm când vrem și pe unde vrem, ne plac insulele exotice, ne place liniștea, dar și gălăgia, ne place mâncarea (Ioana o gătește, dar o mâncăm împreună). Nu ne place luxul decât dacă este gratuit și nu ne place avionul decât dacă este necesar. Nu ne plac vorbele goale, seriozitatea excesivă, snobismul și mediocritatea”, spun Raul și Ioana.

Aceștia își îndeamnă cititorii să călătorească, deoarece ”viața e scurtă pentru așteptări îndelungate, mofturi și scuze”, motiv pentru care își pun la dipoziție cunoștințele acumulate până acum pe site-ul lor.

Până acum, Raul și Ioana au vizitat țări exotice precum Mauritius, Indonezia, Malaezia, Singapore, Emiratele Arabe Unite, dar și țări din Europa și destinații turistice inedite din România.

Dacă vreți să le afliți întreaga poveste și să vedeți prin ce aventuri au trecut, intrați AICI.

Comentarii Facebook