Miercuri 8 Februarie

Zona de camping la Untold Festival va fi în Livada Palocsay, lângă Iulius Mall Cluj

 

Camping-ul Untold Festival va fi amenajat în Livada Palocsay de lângă Iulius Mall Cluj-Napoca, situată la 25 de minute de Main Stage!

 

Camping -ul va fi dotat cu toate facilitățiile și va exista și o linie dedicată de transport în comun care să te transporte de la camping la Main Festival Area!

 

Campingul va fi dotat cu toate facilitățile necesare: Dușuri, toalete, serviciu de pază, cutii de valori, Food Zone & Bar, apă curentă, zonă de reciclare, stații de încărcare electrcitate, stație de prim-ajutor, suport tehnic.

 

Deplasarea din zona de camping în zona principală a festivalului va fi asigurată de linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile.

 

De asemenea, se va putea campa și cu rulota, care nu vor avea asigurat acesul la apă curentă și electricitate.

 

Biletele pot fi rezervate pentru o perioada limitata, dupa care, ”daca nu ati completat comanda, rezervarea va fi anulata. Puteti obtine doar 18 bilete, la o singura categorie, pe fiecare pas in parte”.

 

Detalii despre rezervarea biletelor găsiți AICI.

 

 

Situat în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 mp, având posibilitatea de a găzdui peste 25.000 de persoane. 

 

Accesul în zona de campare se va face pe baza unui bilet de acces, în valoare de 49 de lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro/persoană, atât pentru cazare în cort cât și pentru rulotă, valabil pentru toate cele 4 zile de festival.

 

În vederea fluidizării traficului, se va permite intrarea și instalarea corturilor sau a rulotelor, începând cu data de 29 iulie a.c., fără a percepe taxe suplimentare. Cei interesați pot să-și achiziționeze deja biletele de acces camping din rețeua Eventim.ro.

 

Un alt aspect important, de care organizatorii au ținut cont, este deplasarea din zona de camping în proximitatea main-stage-ului. În acest sens vor fi introduse linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile. Timpul de transfer dintre cele două zone va fi de aproximativ 20 de minute.

 

UNTOLD Festival se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music în întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe lângă aceștia, vor mai urca pe scenele festivalului de la Cluj peste 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. 

 

Abonamentele pentru Untold Festival, ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, sunt disponibile în rețeaua Eventim şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

 

-259 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro - Abonamentul Pre Sale

-449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro - Abonamentul VIP

 

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook