Wu-Tang Clan vin la UNTOLD FESTIVAL. Iși lansează în PREMIERĂ noul album la Cluj



Unii dintre cei mai cunoscuți și respectați artiști din industra hip-hop-ului, Wu-Tang Clan, vor urca pe scena principală de la UNTOLD FESTIVAL.

Wu-Tang Clan, cel mai cunoscut grup de hip-hop din lume, a reușit la începutul anilor ’90 să instaurareze o "nouă ordine mondială", înlăturând supremația lui Dr. Dre, atât pe plan artistic, cât și pe plan financiar. RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah și Masta Killa – cei opt artiști rap ai grupului Wu-Tang Clan acaparează industria muzicală, imediat după lansarea lor din 1993, câștigându-și statutul de clasic al genului. Viziunea imperiului Wu-Tang Clan de a cuceri industria muzicală a fost rapid implementată prin multiplele proiecte secundare solo realizate și prin brandul vestimentar lansat (WU WEAR).

About.com a desemnat grupul ca cel mai bun din istoria muzicii hip hop susținând că "Nicio armă din istoria muzicii hip hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor".

Mai mult, cei de la Wu-Tang își vor lansa, în premieră, cel de-al șaselea album, intitulat ”A Better Tomorrow”, pe scena de la Cluj-Napoca, anunță reprezentanții festivalului.

Legende ale industriei muzicale mondiale urcă pe scena Untold Festival. Ne bucurăm să-i găzduim în această vară la Cluj-Napoca pe cei mai doriți artiști ai momentului. Publicul ne-a ajutat foarte mult în selecția artiștilor, trimițându-și preferințele pe www.untoldfestival.com, cu ajutorul lor am reușit să conturăm cel mai puternic line-up avut până acum în România.” spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Comentarii Facebook