UNTOLD FESTIVAL CLUJ: 1000 de cazări în Campusul Untold. Unde este amplasat

 

Primele 1.000 de locuri de cazare în campus sunt disponibile în complexul studențesc din Hașdeu, urmând ca în perioada următoare să se facă acces și în alte campusuri studențești din oraș. 

 

Untold Festival este cu siguranță destinația cea mai fierbinte din timpul verii din România. Unitățile de cazare de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt epuizate pe perioada festivalului, iar organizatorii Untold vin în întâmpinarea cererii mari și pun la dispoziția festivalierilor posibilităti de cazare în Campusul Untold, pe lângă cele 25.000 de locuri din Campingul Oficial din Livada Palocsay.

 

Venim în spijinul festivalierilor cu locuri de cazare în Camping și Campusul Untold. Cei care doresc un confort sporit pot opta pentru cazări în campusurile studențești. Pentru început, primele 1.000 locuri pregătite pentru vânzare sunt în căminele din Hașdeu, mai exact căminele 2, 3 și 5, urmând ca în viitorul apropiat să anunțăm locuri disponibile pentru cazare în perioada festivalului și în alte campusuri studențesti”, a declarat Bogdan Buta, director general UNTOLD Festival.

 

Prețul unui pat este de 60 de lei (+ 9%TVA), iar achiziția acestuia poate fi făcută doar pe întreaga perioadă a festivalului, în baza codului de pe abonamentul sau biletul de festival.

 

Pe lângă locurile din Campus, reamintim publicului de posibilitatea de cazare în campingul oficial UNTOLD, ce va putea să găzduiască 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât și pentru rulotă. 

 

Transportul între zona de camping și centrul orașului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute.

 

UNTOLD Festival, se va desfăsura în perioada 30 iulie - 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce  pentru prima data în România, pe aceeasi scena, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali,  dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik. 

 

Ultimele abonamente, până la pragul de 35.000, pentru Untold Festival ce asigură accesul la evenimente în toate cele 4 zile, mai sunt disponibile în rețeaua Eventim.ro şi la partenerii festivalului din Cluj-Napoca şi din ţară, la următoarele prețuri:

 

- 289 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro - Abonament Early General Access

- 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro - Abonamentul VIP 

- 338 lei plus taxe în rețeaua Eventim.ro – Abonament + Cazare Camping

 

Primele 1000 de bilete pentru fiecare zi de festival sunt disponbilile la prețul de 129 lei + taxe în rețeaua Eventim.ro.

 

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook