Luni 26 Iulie

UNTOLD, brandul anului 2015 în România

 

Untold a câștigat titlul de Brandul Anului 2015 în România, în cadrul Galei Premiilor de Excelență International Advertising Association Romania (IAA).

 

Premiile de Excelență IAA aduc o recunoaștere publică celor care prin eforturile lor susținute, au contribuit în mod substanțial la promovarea industriei de marketing și comunicare din România. Gala  Premiilor de Excelență IAA a avut loc luni, 16 noiembrie la Ateneul Român și a premiat câștigătorii celor 8 categorii pentru excelență și celor 3 premii speciale: Personalitatea anului, Premiu pentru întreaga activitate și Brandul anului. Laureații acestei ediții au fost desemnați prin votul a trei comitete diferite: Boardul IAA, Senatul IAA și un Comitet de Laureați ai edițiilor precedente.

 

Pentru o realizare senzațională “din prima”, UNTOLD primește titlul de Brandul Anului 2015 în România.

 

Succesul UNTOLD este cel al unui lucru bine făcut din prima. Am considerat că merită din plin să răsplătim creativitatea și dedicarea echipei din spatele acestui proiect unic prin scală și calitate în peisajul românesc. IAA salută de asemenea intenția UNTOLD de a-și asuma o misiune socială, de a promova educația în ceea ce privește siguranța participanților la evenimente", spune Mihai Bârsan, Președinte IAA România.

 

Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și ne-au susținut să ajungem aici încă de la prima ediție. Ne-am canalizat toate eforturile pentru a construi mai mult decât un festival și ne bucurăm că toți cei implicați sub o formă sau alta au ajuns să considere UNTOLD o experiență unică în România”, spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

 

UNTOLD a fost încă de la prima ediție implicat activ în comunitate prin campanii precum Bac de 10 sau Pay with Blood, iar această latură socială a festivalului va fi păstrată și pentru ediția 2016. In acest context, UNTOLD va dezvolta o fundație cu scopul de a educa și de a promova siguranța în spațiul public și la evenimente. 

Despre IAA

 

Ediția a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cele mai mari nume din topurile muzicale internaționale.

 

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook