Un băiat de 15 ani din Sibiu, găsit în comă de medicii SMURD. Un arbore ar fi căzut peste minor, potrivit anchetatorilor


Luni după-amiază, într-o pădure din apropierea localității Axente Sever, județul Sibiu, un băiat de 15 ani a fost găsit mort. Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un băiat a suferit un accident grav prin cădere de la înălțime, în timp ce se afla într-o pădure din extravilanul localității.

În fapt, din cercetările efectuate până în acest moment, polițiștii au stabilit faptul că minorul, alături de alți doi localnici, în vârstă de 25 și 30 de ani, s-ar fi deplasat într-o pădure din extravilanul localității, unde ar fi căzut dintr-un copac, notează Observator.

Întrucât în imediata apropiere polițiștii au identificat un alt arbore, secționat în mai multe bucăți, s-a creat suspiciunea rezonabilă că accidentul suferit de minor s-ar fi produs altfel decât a fost descris, respectiv prin căderea unui arbore secționat peste minor'', arată IPJ Sibiu. 

În vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

ISU Sibiu anunță că a intervenit la caz cu două echipaje SMURD. Echipajele au preluat minorul și l-au stabilizat, însă la scurt timp după ce acesta a fost preluat a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor salvatorilor, pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și medicul a declarat decesul acestuia.

Comentarii Facebook