Joi 7 Iulie

Traficantă de droguri prinsă la Bistrița Năsăud, alături de un alt bărbat - FOTO


O traficantă de droguri a fost prinsă la Bistrița Năsăud, având asupra ei un kilogram de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

O femeie, de 35 de ani, din Bistrița, bănuită de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, în urma unor acțiuni operative și percheziții.

La data de 17 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție, ambele în municipiul Bistrița. 

De asemenea, polițiștii și procurorii au desfășurat o acțiune operativă, în urma căreia a fost depistată, în flagrant delict, o persoană, care ar fi achiziționat substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, o femeie și un bărbat, ambii din Bistrița, ar fi procurat, în vederea comercializării, aproximativ 1 kilogram de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, o pungă care conținea aproximativ 1.000 de grame de substanță cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile și 1.600 de euro.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, femeia în cauză fiind condusă la audieri și reținută, pentru 24 de ore, prin ordonanța procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud.  

Ulterior, la data de 18 decembrie a.c., aceasta a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Comentarii Facebook