Șoferul drogat care a ucis de Crăciun doi tineri în Baia Mare, condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare


Șoferul drogat care a ucis de Crăciun doi tineri în Baia Mare a fost condamnat la numai 5 ani și 10 luni de închisoare cu executare, de către Judecătoria Dej. Sentința nu este definitivă.

În urma accidentului din ziua de Crăciun, doi tineri au murit pe loc după ce au fost spulberați de o dubă pe trotuar.

Șoferul de 31 de ani era drogat și a motivat că nu își amintește ce s-a întâmplat. Acesta trebuie să achite daune morale de 130.000 de euro în favoarea a două părți civile, 110.000 euro către o a treia parte civilă și 75.000 euro către o a patra. Decizia Judecătoriei Dej îl mai obligă și la daune materiale, aproape 18.000 euro, scrie observatornews.ro.

Tragicul accident s-a produs în ziua de Crăciun, anul trecut, în jurul orei 15.00, la intersecția bulevardelor Traian cu Republici din Baia Mare.

Trei tineri mergeau la colindat și intenționau să urce într-un taxi au fost spulberați de o autoutilitara condusă de șoferul de 31 de ani. Vlad și Cristi au murit pe loc, iar prietenul loc a fost rănit și transportat la spital.

Duba avea peste 100 km/h, când a intrat pe contrasens și a lovit taximetrul. Testele au confirmat că șoferul consumase cocaină.

Comentarii Facebook