Sibienii vor putea călători cu trenuri directe până la Cluj-Napoca. Cât va costa un bilet


Societatea Interregional Călători S.R.L. a anunţat marţi că, începând cu data de 9 ianuarie 2022 vor circula trenuri Regio Expres şi pe ruta Cluj Napoca – Sibiu. Totodată din 10 ianuarie, introduce în circulaţie trenuri Regio Expres şi pe ruta Oradea – Timişoara, cu numai 24 de lei biletul. 

Potrivit unui comunicat de presă, semnat de directorul comercial Cristian Puşcău, elevii vor beneficia de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenţii de reducere 50%, în baza legitimaţiei de student. Se acordă, de asemenea, toate facilităţile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilităţi etc.), prin cupoane de călătorie.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiţii civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziţionarea legitimaţiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul Interregional Călători https://interregional.ro.

Am reuşit să facem acest lucru deja în oraşe precum Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa Nord, Cluj Napoca şi Târgu Mureş, iar începând 9 ianuarie vor circula trenuri Regio Expres şi pe ruta Cluj Napoca – Sibiu”, se arată în comunicat, conform Tribuna.


Comentarii Facebook