Scenă ca în filme! O elevă a încercat să fugă din cămin pentru a merge la club, dar a ajuns la spital


Două eleve, cazate la internatul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Sibiu au plănuit să fugă din cămin pentru a petrece o seară la club, însă una dintre ele a ajuns la spital. 

Deoarece internatul era supravegheat non-stop cele două s-au gândit să iasă pe geam, de la etajul 1. Au legat mai multe cearșafuri și pături și au încercat să coboare. Din păcate lenjeriile de pat s-au desfăcut iar una dintre fete a căzut fracturându-și piciorul. 

„Este un eveniment regretabil care a dus la accidentarea uneia dintre eleve. Sâmbătă spre duminică noaptea, două eleve la inițiativa lor proprie au hotărât să părăsească internatul neautorizat, deși există supraveghetoare de noapte și pază non-stop la intrarea în curte liceului.  Au improvizat o funie din cearșaf și pătură ca să poată să coboare de la etajul 1.

Au încercat să iasă prin spatele căminului tocmai pentru a nu fi văzute. Prima elevă, de la Colegiul Pedagogic, a reușit să coboare, iar cealaltă, elevă  la Colegiul „Octavian Goga” undeva la jumătatea parterului, la un metru și jumătate, cearșafurile s-au desprins, a căzut și și-a fracturat un picior.

De când sunt director, nu am mai întâlnit astfel de situații, de părăsire neautorizată a căminului”, a spus Directorul Liceului „Terezianum”, Marian Solomon, potrivit oradesibiu.ro.

Cele două fete sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Naţional Octavian Goga şi, respectiv, la Colegiul Pedagogic Andrei Şaguna, iar după tentativa de fugă eșuată acestea riscă să fie date afară din internat. 


Comentarii Facebook