Pe când și la Cluj? Un bihorean a plantat peste noapte pomi în gropile din șosea


Într-o comună din Bihor a avut loc un protest inedit. Un șofer a plantat peste noapte pomi în fiecare groapă pe porţiunea drumului comunal 252, între localităţile Stânceşti şi Brădet. Este vorba despre un tronson de circa 1 kilometru, care aparţine comunei Bunteşti. 

Șoferul a plantat copaci pe drum, pentru că drumul e la fel ca în pădure

Un șofer nemulțumit de starea șoselei, brăzdată de gropi adânci, le-a umplut cu pomi. Şoseaua cu pomi a fost filmată de mai mulţi şoferi, care au trimis apoi înregistrările la o instituție media locală. Arborii au fost îndepărtaţi abia marţi dimineaţă, de către un consilier al primarului din Bunteşti, notează ebihoreanul.ro

Potrivit sursei citate, primarul comunei, Sorin Degău a recunoscut că drumul comunal dintre Stânceşti şi Brădet este distrus, însă susţine că situaţia este temporară. Carosabilul urmează să intre în reabilitare din luna martie, după ce, anul trecut, s-au introdus reţele noi de apă potabilă şi canalizare.

Am solicitat şi finanţare  prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, pentru a putea face trotuare, rigole etc. Dar între timp există bani cuprinşi în bugetul local pentru asfaltarea drumului, iar lucrările vor începe într-o lună, o lună şi jumătate, după cum vor permite condiţiile meteo. Până atunci, există un mare disconfort, înţeleg, ne cerem scuze pentru acest lucru, încercăm să intervenim, am mai făcut plombări, se pune piatră spartă, dar degeaba. Vine gerul şi distruge”, a explicat primarul pentru sursa citată.

Comentarii Facebook