Participanții unui festival din Ardeal, loviți cu ouă crude


Participanții  Festivalului Culturii Arabe, organizat sâmbătă la Sibiu au fost loviți cu mai multe ouă aruncate de la o terasă.

Mai mult, una dintre artistele care picta cu henna, a fost lovită cu un ou crud în cap iar ouăle au ajuns să lovească și consola DJ-ului care participa la eveniment, informează Turnul Sfatului .

Organizatoare festivalului a susținut că gestul este unul de neexplicat și că ar fi trist ca acesta să fi fost motivat de ideologii rasiste sau arabofone.

,,Dintr-o dată, ne-am trezit că în noi au fost aruncate ouă crude. Unul dintre acestea a lovit mixer-ul DJ-ului, pe care cred că l-a și stricat. Și mai grav, un alt ou a lovit una dintre artistele care picta henna iar gălbenușul s-a împrăștiat pe invitați ai Festivalului. Iar al treilea s-a spart în pavajul străzii,(...) Gestul este incalificabil și inacceptabil. Mai ales într-un oraș care se definește ca fiind „capitala bunelor maniere”. Cine a aruncat cu acele ouă nu este demn de acest oraș” , a declarat Fawzia Rehejeh, organizatoarea festivalului.


Comentarii Facebook