Metodă inedită de a suplimenta bugetul local. Sute de morminte scoase la licitaţie, prețul de pornire este de 5.000 lei


Primăria din Sibiu a găsit o metodă inedită de a suplimenta bugetul local: scoaterea la licitaţie a nu mai puţin de 430 de locuri de veci. Cu un preţ de pornire de la 5.000 lei, edilii speră să obţină o sumă cât mai mare din această afacere.

Noile locuri de veci cu care sunt ofertaţi sibienii se află poziţionate chiar la intrarea în Cimitirul Municipal, în vecinătatea aleii principale de acces. Potrivit Administrației Cimitirului Municipal Sibiu, cele mai multe dintre loturi scoase la licitaţie sunt formate din două locuri de mormânt alăturate. Restul sunt doar pentru o singură persoană. Prețurile de pornire sunt de la 5.000 de lei, respectiv 10.000 de lei pentru licitarea concesionării pe 25 de ani, scrie Turnul Sfatului.

Au dreptul de a participa la licitație doar persoanele fizice care au domiciliul în Sibiu (nu este acceptată reședința în municipiul Sibiu), cele care au constituit garanția de participare, care au depus oferta și cererea de participare la licitație și care au îndeplinite la zi toate obligațiile de plată a impozitelor și taxelor către bugetul local.

Comentarii Facebook