„Îngerii să te vegheze, Feri" - Un om de afaceri din Ardeal s-a stins din viață, după un accident cu motocicleta. Era așteptat de copil acasă


Ziua de 1 iunie a fost marcată de un eveniment crunt pentru un copil din Satu Mare. În loc să sărbătorească Ziua Copilului, acesta și-a pierdut tatăl, un om de afaceri din Satu Mare, care s-a stins din viață în urma unui accident cu motocicleta.

Francisc, un om de afaceri cunoscut din Satu Mare, și-a pierdut viața la 40 de ani, după ce s-a izbit cu motocicleta de un parapet, între localitățile Pomi și Roșiori. Se pare că acesta ar fi pierdut controlul încercând să vireze la stânga și nu a mai reușit să redreseze vehiculul. 

Impactul a fost fatal pentru Francisc. Paramedicii au constatat decesul din momentul în care au ajuns la fața locului. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

,,La data de 1 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, între localitățile Pomi și Roșiori, din județul Satu Mare. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi efectuat un viraj la stânga și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un parapet metalic. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

Potrivit presasm, Francisc ar fi deținut mai multe afaceri în Satu Mare, printre care un restaurant și un club. Bărbatul era căsătorit și avea un copil. Era foarte pasionat de motociclism, pasiune care avea să-i aducă și sfârșitul

Vestea morții i-a îndurerat pe cei apropiați. „Îngerii să te vegheze, Feri”, „Îmi iau rămas bun de la tine dragul meu frate Feri”, „Îmi pare atât de rău... Sincere condoleanțe, Meli! Dumnezeu sa va dea putere și perseverență în aceasta situatie dificila. Odihnească-se în pace”, „Sincer îmi dau lacrimi”, „Sincere condoleanțe întregii familii și odihnească-se în pace”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace Dragul meu verisor plecat repede dintre noi”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise familiei de către prieteni și apropiați.

Comentarii Facebook