FOTO - Scuza găsită de bărbatul care şi-a făcut propria „zebră” în faţa casei: „Cel care mi-a renovat casa şi-a şters trafaletul de asfalt, în glumă”


Sătul să străbată kilometri buni până la prima zebră din localitate, un bărbat a luat măsuri, fără ştirea autorităţilor. Nu au trecut însă nici 24 de ore până când poliţiştii s-au autosesizat. Şi nu e nicio surpriză, autorităţile au desfiinţat imediat marcajul neautorizat.

Citește și: Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce și-a făcut singur o trecere de pietoni în fața casei

Localnicii din localitatea Salva, județul Bistrița-Năsăud, s-au trezit peste noapte cu o nouă trecere de pietoni pe Drumul Național 17. Un localnic a trasat trecerea pentru pietoni chiar în fața casei lui. „Zebra” improvizată esra trasată chiar după o curbă extrem de periculoasă, nesemnalizată prin marcaje. La nici o zi de la „înființare”, marcajul improvizat a fost sesizat și acoperit de autorități. 

trecere acoperita.jpg

Cea mai apropiată trecere de pietoni, la trei kilometri de casa băbatului 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, a declarat Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud, potrivit Observator. 

„Meșterul” care s-a ocupat de marcaj este un bărbat de 35 de ani din localitate. Acesta neagă însă acuzaţiile, spunând că totul ar fi fost doar o glumă. „Nu eu am făcut-o. Am avut pe cineva care mi-a renovat interiorul la casă şi el a şters trafaletul de asfalt. E făcută cu lavabilă, doar cât a şters trafaletul. A făcut-o aşa în glumă mai mult, ce să zic”, a declarat bărbatul. 

Glumă sau nu, cert este că localitatea duce lipsă de treceri de pietoni. Pentru a traversa legal şoseaua, proprietarul locuinţei trebuie să străbată trei kilometri, până la prima zebră.


Comentarii Facebook