Descoperire macabră: Trupul carbonizat al unui bărbat, găsit de pompieri în urma unui incendiu de vegetație


Cazurile tot mai des întâlnite de incendii agricole scăpate de sub control fac, în cele mai nefericite cazuri, și victime omenești. În dimineața zilei de astăzi, vineri 18 martie, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 67 de ani din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. Din declarațiile SAJ Bistrița-Năsăud, bărbatul ar fi murit aseară, 17 martie, într-un incendiu de vegetație care a afectat zona unde acesta a aprins focul.

Pompierii de la ISU Bistrița, și nu umai, au intervenit perioada aceasta la zeci de incendii de vegetație, după ce sute de bistrițeni încearcă să își curețe terenurile agricole cu ajutorul focului, iar de cele mai multe ori lucrurile scapă de sub control din cauza neatenției.

Citește și: ISU Cluj anunță peste 200 de intervenții la incendii de vegetație uscată: „Incendiile de vegetație uscată pun în pericol bunuri, imobile sau chiar vieți”

Un astfel de incendiu de vegetație care a izbucnit joi seara la periferia orașului Năsăud, a luat prin surprindere un bărbat de 67 de ani, care, în încercarea de a stinge flăcările a rămas blocat între ele și a murit. 

Trupul carbonizat al bistrițeanului a fost găsit în această dimineață. Echipajul SAJ ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic, întrucât trupul bărbatului nu prezenta caracteristici compatibile cu viața, acesta fiind carbonizat în totalitate.

La locul intervenției, echipajul B2 SAJ a găsit o persoană de 67 ani de sex masculin, carbonizată, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decedat la locul solicitării. Se pare că victima ar fi fost surprinsă de un incendiu de vegetație din timpul zilei de ieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN,  Ciprian Pacurar.

Din primele date, în urma unui incendiu de vegetație, un bărbat de 67 de ani, din Năsăud, în timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, informează IPJ BN, potrivit Bistrițeanul.ro.


Comentarii Facebook