Crimă la Zalău comisă de un soț scăpat de sub control - FOTO


Un bărbat a fost reținut și este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj după ce, noaptea trecută, și-ar fi aruncat soția de la etajul trei al imobilului.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Sălaj, Diana Bonce, a declarat că femeia a fost găsită de un trecător, miercuri noaptea, în jurul orei 2. ”A fost un apel primit la numărul de urgenţă 112, cum că în faţa unui bloc a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că informaţia transmisă se confirmă. Cercetările se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj”, a explicat Bonce. 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a declarat, pentru Adevărul, că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor asupra unui membru de familie. ”Se fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs moartea victimei, există o persoană bănuită, un bărbat în vârstă de 45 ani, însă, deocamdată, se lucrează”, a spus Flonta. 

Conform unor surse din anchetă, cei doi soţi au fost miercuri seara la un botez de unde au plecat certându-se. Scandalul a continuat, apoi, şi acasă, iar la un moment dat, bărbatul şi-ar fi împins soţia pe fereastra apartamentului situat la etajul 3 al clădirii.

Conflictul a pornit de la consumul de alcool.

Comentarii Facebook