Cod roșu pe Transalpina. Furtuna a distrus chioșcurile și a aruncat frigiderele de răcoritoare pe șosea - FOTO


Imagini postate pe Facebook imediat după furtuna de joi seară, din Transilvania, arată un peisaj apocaliptic pe șoseaua Transalpina: rulote distruse, chioșcuri puse la pământ și chiar frigidere aruncate de vânt în mijlocul șoselei. Rafalele de vânt de peste 90 km/h au distrus chioșcurile amplasate pe șoseaua Transalpina, iar imaginile arată un peisaj sumbru.

transalpina-a-640x400.jpg

A fost cod roșu de vijelii

Localități din județele Sibiu și Gorj au intrat ieri, între orele 18:40 și 20 sub incidența unui cod roșu cu vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, grindină, descărcări electrice, averse torențiale ce pot depăși 35 l/mp. Locuitorii din aceste zone au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

transalpina-c-768x442.jpg

În județul Sibiu nu s-au raportat pagube importante în urma furtunii. Pompierii au avut câteva intervenții în orașul Sibiu, la Păltiniș și în Arpașu de Jos. Un brad a căzut în localitatea Arpașu de Jos peste cablurile de curent, doi brazi căzuți în stațiunea Păltiniș și câteva crengi rupte și căzute pe firele de electricitate pe o stradă din Municipiul Sibiu au fost singurele intervenții în urma codului roșu, a anunțat ISU Sibiu.

transalpina-f-768x600.jpg



Comentarii Facebook