Accident rutier grav sâmbătă dimineață. O mașină a intrat într-un cap de pod. Trei bărbaţi au ajuns la spital - VIDEO


Trei persoane au fost rănite într-un accident produs vineri seara pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. O mașină condusă de un tânăr de 18 ani, fără permis, a intrat într-un cap de pod.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, accidentul a avut loc pe Drumul Județean 172 G, între localitățile Dorolea și Cușma. O mașină condusă de un tânăr de 18 ani, din Dorolea, a intrat într-un cap de pod.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto și a doi pasageri, ambii de 57 de ani, din localitatea Dorolea.

Echipajele de descarcerare au procedat pentru extragerea victimelor găsite încarcerate. A fost o misiune contracronometru pentru stabilizarea autovehiculului distrus în totalitate, deconectarea bornelor de la acumulatori, îndepărtare elemente de caroserie și extragerea victimelor pentru a le preda echipajelor medicale SMURD și SAJ BN (echipaj de terapie intensivă mobilă, echipaj al ambulanței cu medic și echipaj de prim ajutor)”, transmite ISU Bistrița-Năsăud, potrivit presei locale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 18 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest și i-au fost recoltate mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Comentarii Facebook