Tinerii cu bani ai Clujului organizează Gala ”Tineri pentru Tineri” pentru copii bolnavi

 

Tinerii din familiile înstărite ale Clujului organizează joi, 20 decembrie, Gala ”Tineri pentru Tineri” pentru ajutorarea unor familii nevoiaşe, copii abandonaţi, tineri care suferă de cancer si tineri cu insuficienţă renală cronică, dependenţi de dializă

 

În această seară, în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei ”Tineri pentru Tineri”, 150 de tineri proveniţi din familiile unor importanţi oameni de afaceri clujeni şi nu numai, se vor aduna la un hotel din Cluj-Napoca pentru a le arăta unor copii si tineri în nevoie că, lor, care au avut şansa să se nască în familii cu posibilităţi financiare deosebite, sau care conduc afaceri de succes, le pasă de suferinţa semenilor vitregiţi de soartă. 

 

Printre tinerii invitaţi la această gală caritabilă se numără si doi tineri clujeni sufletişti, componenţi ai naţionalei de fotbal a României, George Florescu şi Răzvan Cociş care şi-au început cariera jucând la Universitatea Cluj.

 

Tinerii prezenţi la acest eveniment vor să transforme  o petrecere obişnuită într-o emoţionantă ocazie de a demonstra că dincolo de aparenţe vor şi pot să arate că sunt interesaţi de problemele semenilor lor şi se pot mobiliza pentru a întinde o mână de ajutor unor cazuri disperate. 

 

Mă bucur că alături de  prietenele mele, Sorana şi Teona cu care am colaborat la organizarea acestui eveniment, am reuşit să convingem mulţi tineri să participe şi sperăm să arătăm opiniei  publice faptul că suntem conectaţi la lumea reală, că ne interesează să ajutăm acum în prag de Crăciun, copii şi tineri care au probleme grave de sănătate, au rămas fără părinţi sau a căror viaţă depinde de un aparat. Ne implicăm în multe proiecte caritabile individual sau ca grup de prieteni şi în cursul anului. Ştiu că trăim într-o societate în care unii dintre noi suntem etichetaţi ca ”beizadele” și suntem consideraţi incapabili de empatie, superficiali şi nepăsători, am demonstrat însă, în anii trecuţi şi vom demonstra în continuare că suntem implicaţi în comunitate, că ne pasă”, a declarat Tudor Pop, unul dintre organiztorii evenimentului .

 

Trupa Incognito a ales să se alăture acestui  grup de tineri inimoşi în susţinerea acestui proiect şi va concerta gratuit  în cadrul ”Galei Tineri pentru Tineri”.

 

Comentarii Facebook