Zoran Krstanovic pleaca de la U Mobitelco

U Mobitelco pierde cel mai bun jucator din ultimii ani


Mircea Cristescu, seful clubului de baschet U Mobitelco a anuntat azi ca sarbul Krstanovici, unul din jucatorii de baza ai echipei nu va mai evolua in sezonul viitor la Cluj.


Motivul pentru care Krstanovic a ales sa plece este suprasaturatia la care a ajuns in campionatul Romaniei.


"Zoki isi doreste o schimbare dupa atatia ani in Cluj, alegand sa evolueze cel mai probabil in alt campionat. Ii place extrem de mult la Cluj, din toate punctele de vedere, nu au fost probleme nici de bani, nici de echipa, nici de antrenori, este pur si simplu o suprasaturatie la care a ajuns" a declarat Cristescu.


Seful clubului clujean a spus ca ii multumeste jucatorului pentru evolutia sa si regreta plecarea sa, mai ales in momentul in care U Mobitelco a solicitat sa participe in competitia europeana Eurocup.


Cristescu a mai mentionat ca Zoran este asteptat sa se intoarca la Cluj daca va dori in la un moment dat in viitor.


Din fericire pentru campioni, alti jucatori de baza au anuntat ca vor continua si in sezonul viitor la "U". Este vorba de Kyndall Dykes, Tyler Morris, Branco Cuic, Rob Thomson, Paul Chetreanu si Mihai Silvasan.


Lista achizitiilor este inca deschisa, in locul lui Krstanovic urmand a fi adus probabil un nou pivot. De-a lungul evolutiei sale la Cluj jucatorul sarb nu a primit doar titlul de campion ci si titlul de cel mai bun jucator al campionatului si cel de MVP al All Star Game-ului Romaniei.

Comentarii Facebook