Becali e gata sa plateasca un milion de euro pentru Kone

Gigi Becali este gata sa plateasca un milion de euro pentru ivorianul Yssouf Kone. Finantatorul Stelei a fost convins de anuntul facut de Arpad Paszkany, care sustinea sus si tare ca vrea sa scape de Kone, sub orice chip.

Patronul de la CFR Cluj a declarat zilele trecute ca atacantul Yssouf Kone nu s-a tinut de cuvant si nu joaca la nivelul la care a promis. Paszkany a spus ca nu vrea ca din retur sa il mai vada pe ivorian la Cluj. Declaratiile i-au dat aripi lui Becali, care a si avansat o oferta: un milion de euro pentru Kone.

"Am citit in ziar declaratia lui Paszkany despre Kone, era si situatia cu Kapetanos si am zis ca daca-l dau, il cumpar pe Kone. Muresan mi-a zis ca il da pe 1.500.000, eu i-am zis ca ii dau atat, dar numai daca iau campionatul. Sa mi-l dea imprumut 6 luni inainte, el a zis ca nu. Apoi i-am zis ca daca vrea banii jos, ii dau un milion banii jos. El a spus ca e fotbalist de valoare si ca nu accepta un milion", a declarat Becali, pentru Prosport.

Patronul Stelei a mai spus ca a discutat cu Muresan acum cinci zile si ca ar vrea sa il aduca pe Kone in Ghencea, chiar daca nu va scapa de Kapetanos. "Se mai gasesc bani. Pentru mine 1.500.000 de euro nu reprezinta nicio problema. Eu nu am probleme de criza. Probleme d-astea au doar cei stramtorati de banci sa dea banii inapoi. Cat timp ai de primit si nu de dat, nu poti sa ai probleme cu criza!", s-a laudat Becali.

Comentarii Facebook