Walter revine la U Cluj? Ce a declarat Emil Boc - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a comentat situația existentă la U Cluj și posibilitatea revenirii la echipă a lui Florian Walter, ca acționar majoritar, din vara anului 2013.

 

Emil Boc a fost întrebat și de ce nu vin firmele clujene să investească la U Cluj. ”La întrebarea asta să vă răspundă firmele, pentru că eu am discutat cu foarte mulți clujeni și cu foarte multe firme de la Cluj, care s-au arătat reticente de a investi în fotbal. Eu sper ca, acum, după ce a trecut valul datoriilor sau va trece în vară, o dată cu reorganizarea judiciară, după ce a trecut valul juridic și situația de la U Cluj devine tot mai clară, atât juridic, cât și economic, să avem și un investitor din Cluj care să pună umărul la sprijinirea U Cluj.

 

Ceea ce este important este că U Cluj rămâne la Cluj. Sunt convins că va rămâne în Divizia A. Merită Ganea toate felicitările, pentru că asta face un om care sfințește locul. Cu disciplină și rigoare, poți să câștigi oriunde în țară și să joci de la egal la egal cu orice echipă din campionatul intern”, a spus Emil Boc. 

 

Întrebat dacă a discutat cu acționarii Universitatea Cluj, Emil Boc a precizat că: ”Am discutat și cu Florian Walter și cu Mărginean și cu alți potențiali investitori. Suntem într-o situație călduță și toți așteaptă lămurirea situației economice de la club. Pasul decisiv este ștergerea datoriilor sau reducerea lor, care va însemna o primă modalitate de a se intra în normalitate și la Universitatea Cluj. 

 

Nu am intrat în detaliile revenirii lui Florin Walter. Toți așteptăm rezolvarea situației existente și apoi putem vorbi de soluții noi la U Cluj”, a spus Emil Boc.

Comentarii Facebook