Viorel Hizo: Meciul FC Vaslui - CFR Cluj este derby -ul etapei! Dinamo-Steaua e pe locul 2


Viorel Hizo, noul antrenor de la FC Vaslui, crede ca meciul cu CFR Cluj este derby -ul etapei si nu partida Dinamo-Steaua, care se joaca tot in acest weekend.

"FC Vaslui " CFR Cluj este cu siguranta derbiul etapei si cel mai important meci din campionat. Sa nu uitam ca joaca locul III si campioana din editia trecuta de campionat si, totodata, finalistele Cupei Romaniei. Sunt doua echipe care nu pot sa nu impresioneze prin rezultatele obtinute in sezonul trecut, mai ales ca sunt din provincie. Sper ca si in acest sezon cele doua formatii sa reuseasca sa se impuna", a declarat Viorel Hizo.

Tehnicianul a afirmat ca nu ii este frica de meciul cu CFR Cluj.

"Meciul cu CFR Cluj este unul special din moment ce se intalnesc cele mai bune echipe din campionat. Cu toate astea, nu-mi este frica de adversarii nostri, cu toate ca ei lupta pe trei fronturi, respectiv campionat, cupa si Liga Campionilor. Este o echipa cu valoare, dar care poate fi batuta. Au un antrenor respectuos, pe care il apreciez. insa sper ca maine seara noi sa fim cei fericiti", a mai spus Hizo.

Meciul FC Vaslui - CFR Cluj se va juca vineri, de la ora 22.00. Partida va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook