Victorie pentru Simona Halep! A trecut cu brio în turul secund de la Roland Garros



Cu toate că participarea Simonei Halep la Roland Garros a fost pusă sub semnul întrebării pentru o perioadă bună de timp, din cauza accidentării suferite în finala turneului de la Roma, românca a debutat cu succes la Openul Franței.

Numărul 4 mondial a trecut, marți, cu brio de prima adversară, Jana Cepelova, reușind să câștige partida în două seturi, cu scorul 6-2, 6-3.

"A fost o zi bună pentru mine, am jucat bine, mai ales că Jana este o adversară puternică", a spus Simona la finalul meciului.

"Totul a fost bine, nu am simțit nicio durere în timpul meciului, dar încă nu este vindecată complet. Îmi doresc să pot să joc acest turneu și apoi vom mai vedea", a spus românca pentru Eurosport.

În turul secund al competiției, disputat joi, sportiva o va întâlni pe germanca Tatjana Maria, locul 102 în ierarhia mondială.

După eliminarea surprinzătoare a liderului mondial, Angelique Kerber, din primul tur al Roland Garros, Halep este considerată a fi principala favorită pentru câștigarea primului ei titlu de Grand Slam.

Comentarii Facebook