Victor Piţurcă: ”Avem cel mai slab campionat din istorie”. Îi dai dreptate?

 

Selecționerul Victor Piturca a atacat dur campionatul intern, precizând că este cel mai slab din istorie.

 

Obiectivul meu rămâne formarea unei echipe performante care să se califice la Campionatul European din 2016. Vă reamintesc pentru că în această iarnă se vorbea de demisia mea. În aceste condiţii e foarte greu de lucrat şi de făcut performanţă”, a declarat selecţionerul, care crede că echipa ar avea rezultate mai bune, dacă am avea un campionat puternic.

 

Am făcut o echipă relativ bună într-un timp scurt. Eu sper să ne calificăm, deşi e foarte dificil, pentru că nu avem materia umană. Acest campionat este unul dintre cele mai slabe din istorie. Ăsta e adevărul. Avem echipe care au dispărut din fotbal, altele care suferă din punct de vedere financiar. Am preluat această echipă când era pe locul 56 în lume!”, a mai spus Piţurcă.

 

După egalul cu Ungaria și eșecul cu Olanda, Pițurcă a fost atacat dur de mulți oameni din fotbal. 

 

Ca fotbalist, l-am respectat foarte mult pe Cornel Dinu. Ca om, însă nu. Este o jigodie umană cum rar întâlnești”, a precizat Piţurcă. ”Întrebați-l pe Dragomir de ce echipele sucombă, de ce ia 15.000 de euro salariu? Întrebați-l de ce campionatul românesc este la pământ!”, a mai spus selecționerul.

 

Pițurcă a mai precizat că va face tot posibilul pentru a califica echipa la CM 2014: ”Va fi greu, dar eu voi face tot posibilul să duc echipa în Brazilia”.

 

Victor Piţurcă nu-și dă demisia de la echipa națională

Comentarii Facebook