Vezi de ce a oprit arbitrul Tudor meciul U Cluj - CFR Cluj! Jandarmii au spus ca partida poate continua EXCLUSIV


Arbitrul Alexandru Tudor, cunoscut pentru deciziile suspecte pe care le ia la derby-urile importante pe care le arbitreaza, a oprit meciul dupa ce a discutat cu seful jandarmilor.

Tudor i-a spus sefului dispozitivului de jandarmi ca partida nu mai poate continua din cauza faptului ca trebuie sa dea afara cate 6-7 jucatori de la fiecare echipa.

Colonelul Floricel Budisan, seful Gruparii Mobile de Jandarmi Cluj, a declarat pentru Stiri de Cluj ca i-a transmis arbitrului Tudor ca din punct de vedere al sigurantei publice, meciul poate continua. "Arbitrul mi-a spus ca din punctul lui de vedere nu mai poate continua meciul deoarece ar trebui sa dea afara cate 6-7 jucatori de la fiecare echipa", a spus colonelul Budisan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Am decis sa opresc meciul din cauza celor doua batai generale dintre cele doua echipe, pe teren si pe tunel. Meciul nu mai putea continua in siguranta. Daca as fi continuat partida, orice decizie as fi luat in timpul meciului ar fi fost contestata si tot ar fi iesit scandal", a scris Alexandru Tudor in raportul meciului, potrivit gsp.ro.


Comentarii Facebook