Veste bună pentru Paulo Sergio. Recuperează din jucătorii lipsă înaintea meciului cu Dinamo


Vești bune pentru formația din Gruia. Dup ce acum o lună, la meciul de la Iași, CFR CLuj avea 16 absenți din echipă, la meciul cu DInamo vor lipsi doar Cadu, Rada, Ronny, Vass, Ivo Pinto si Godemeche.

Primul jucator recuperat si apt de joc pentru meciul de sambata cu Dinamo este Bakary Sare. Ivorianul, accidentat in urma cu 7 luni la meciul din Liga Campionilor impotriva elvetienilor de la FC Basel, a bifat primele minute dupa accidentare in partida amicala sustinuta de CFR impotriva celor de la Ferencvaros, atunci cand a intrat in minutul 39, inlocuindu-l pe Rada, conform PRO TV.

Un alt jucător care a revenit în această săptămână este Sasa Bjelanovic. Acesta a avut ieri primul antrenament alături de colegi, dar are șanse mici să evolueze în partida cu Dinamo, din motive tactice.

Căpitanul echipei, Ricardo Cadu, Mai are încă două etape de suspendare de ispăși, revenind abia în partida cu Astra Giurgiu.

Tehnicianul CFR-ului are însă probleme cu devensiva. În afarp de Cadu, Sergio nu se poate baza nici pe Rada, care este și el suspendat, iar Pinto are șanse mici să joace, acuzând probleme musculare.

Comentarii Facebook