Joi 4 Iunie

Vedetele Fenerbahce Beko vin la Cluj, la turneul League of the 4


Vedetele Fenerbahce Beko au confirmat prezența la turneul amical de baschet League of the 4, care va avea loc în 14-15 septembrie la Cluj-Napoca.

Leo Westermann, Jan Vesely, Bobby Dixon, Nikola Kalinic, Joffrey Lauvergne și Derrick Williams vor intra pe terenul din BT Arena alături de jucătorii U Banca Transilvania. În lotul Fenerbahce Beko se află și jucători din top 10 cei mai bine plătiți baschetbaliști din EuroLigă: Jan Vesely (2,43 milioane de dolari) și Joffrey Lauvergne (1,70 milioane de dolari). 

Lotul complet al Fenerbahce Beko care va veni la Cluj este compus din: Efe Ergi Tirpanci, Ekrem Sancakli, Leo Westermann, Joffrey Lauvergne, Nikola Kalinic, Jan Vesely

Egehan Arna, Ahmet Düveri̇oğlu, Bobby Dixon, Derrick Williams, Berkay Candan, Tarik Biberovic.

Echipa din Istanbul este antrenată de Zeljko Obradovic, cel mai titrat antrenor din Europa cu un record de 9 titluri câștigate în Euro Ligă. Antrenorul sârb se va întâlni la Cluj-Napoca cu vechiul său prieten, un alt mare nume din baschetul european, actualul antrenor al U-Banca Transilvania, Dusko Vujosevic.

League of the 4 aduce la Cluj-Napoca, alături de U-BT, echipe grele ale baschetului european: Fenerbahce Beko, Partizan Belgrad NIS și Mornar Bar care se vor confrunta în patru meciuri amicale. 

Programul turneului:

Sâmbătă, 14 septembrie

Ora 18.00:  Partizan Belgrad NIS – Mornar Bar

Ora 20.25: Fenerbahce Beko – U Banca Transilvania

Duminică, 15 septembrie

Ora 18.00: finala mică

Ora 20.00: finala mare

Accesul în BT Arena se face cu începere de la ora 17.00. 

Comentarii Facebook