Universitatea Cluj și-a găsit antrenor după plecarea lui Eugen Neagoe. Când va fi anunțat oficial principalul favorit


Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după despărțirea de Eugen Neagoe, care a plecat să-i ia locul lui Mirel Rădoi pe banca Universității Craiova. Conducerea clubului caută acum un tehnician, iar favorit să preia echipa este Ioan Ovidiu Sabău.

Potrivit Sport.ro, favorit să preia echipa „șepcilor roșii” este în acest moment Ioan Ovidiu Sabău. Fostul fotbalist în vârstă de 54 de ani nu a mai antrenat de la începutul anului 2014, când s-a despărțit de ASA Târgu Mureș. Tehnicianul ar fi pregătit acum să revină pe bancă, el fiind alesul șefilor lui „U” Cluj, care l-au mai avut pe lista scurtă și pe Mihai Teja. Conform sursei citate, anunțul oficial al numirii lui Sabău va fi făcut pe 30 decembrie.

De-a lungul carierei de antrenor, fostul dinamovist le-a pregătit pe „U” Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, FCM Târgu Mureș, Poli Timișoara și Rapid. Ca jucător, acesta a trecut pe la Feyenoord, Reggiana, Brescia, în țară îmbrăcând tricourile celor de la "U" Cluj, ASA Tg. Mureș, Dinamo, Rapid și Gaz Metan Mediaș.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook