Universitatea Cluj le oferă copiilor acces gratuit la meciul de sâmbătă, cu Universitatea Craiova


Copiii care au vârsta până în 14 ani au acces gratuit la meciul „U” Cluj-Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 21:30, pe Cluj Arena.

Gratuitatea este valabilă doar în sectoarele de la Tribuna 2. Duelul face parte din etapa 10 din SuperLiga. În clasament, Universitatea Cluj se află pe locul 9, cu două victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, acumulând 10 puncte. Universitatea Craiova se află pe locul 3, cu cinci victorii, două egaluri și două înfrângeri, acumulând 17 puncte.

„Copiii în vârstă de până la 14 ani au acces gratuit la meciul cu Universitatea Craiova! Sâmbătă începe a noua ediție a Săptămânii Europene a Sportului (23 – 30 septembrie).

Pentru a beneficia de gratuitate, cei mici trebuie să vină în locațiile fizice de vânzare (magazinul oficial de la Cluj Arena, stand-ul clubului de la Iulius Mall, casele de bilete de la stadion) și să prezinte carnetul de elev ștampilat pentru anul școlar în curs. 

Astfel, vor primi un bilet cu valoare 0 cu ajutorul căruia vor putea intra pe stadion la meciul de sâmbătă. Gratuitatea este valabilă doar în sectoarele de la Tribuna 2”, transmite FC Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook