Universitatea Cluj - Dinamo 1-0. Machado a adus o victorie de moral pentru "studenti"


Universitatea Cluj a disputat de la ora 18.00 un amical in compania echipei Dinamo Bucuresti, in Austria. Machado l-a executat pe Curca si a deshis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri.

Meciul a inceput echilibrat, dar in minutul 15 Universitatea Cluj a avut o prima ocazie de gol. Reinaldo i-a pasat in centru lui Machado si mingea a ajuns la Acosta, dar jucatorul este blocat si faza este irosita.

In minutul 22, "cainii rosii" scapa pe contraatac, dar Ungurusan stopeaza un sut periculos al lui Liviu Ganea.

Scorul este deschis in minutul 29. Machado a scapat spre poarta, este faultat de Curca si arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri. Machado l-a executat pe portar si este 1 -0 pentru "studenti".

Todorovski a avut o ocazie mare in minutul 41, dar mingea ocoleste plasa clujenilor.

Universitatea Cluj i-a folosit in a doua repriza pe Lemnaru, Cenic, Musat si Hutan, care i-au inlocuit pe Castro, Munteanu, Belosevic si Matache.

Dinamo incearca egalarea, dar fara sa reuseasca si meciul se termina incins. Sisi si Vranjkovic sunt implicati intr-o altercatie in minutul 90 si sunt eliminati.

Meciul s-a terminat fara ca Dinamo Bucuresti sa reuseasca egalarea si Universitatea Cluj obtine o victorie de palmares, dar si de moral.

Comentarii Facebook