Universitatea Cluj a reușit să o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0. Sabău: „Aproape toți se simt ca într-o familie aici”


Universitatea Cluj a reușit să o învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga României. Dan Nistor a înscris singurul gol al partidei, după ce a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri. 

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău s-a declarat mulțumit de rezultatul final, dar și de prestația elevilor săi.

„A fost un meci tactic, cele trei puncte erau cele mai importante, e meritul echipei și jucătorilor. Mă bucur foarte mult că jucătorii care au avut probleme au intrat, mă bucur pentru ei. Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă. 

Nu e ușor pentru că și Sepsi avea nevoie de victorie și este o echipă agresivă. Este o victorie și am doar cuvinte de laudă pentru jucătorii mei. Dacă vom continua așa sunt sigur că vom face o echipă bună. 

Mai avem de făcut unele retușuri, mai trebuie să verticalizăm, dar sunt niște lucruri pe care putem să le antrenăm. 

E normal că suntem aici (n.r. la doar un punct de play-off) pentru că avem jucători cu valoare. Avem tineri buni și jucători cu experiență care s-au implicat. Aproape toți se simt ca într-o familie aici. Totul îl facem împreună, eu îi consider ca niște prieteni, fac parte din această echipă și depindem unii de ceilalți”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 

Comentarii Facebook