Un sportiv clujean a învins un celebru luptător de MMA - VIDEO cu toată LUPTA

 

DORIN STAN a castigat prin Knockout in repriza a 2-a meciul de MMA disputat impotriva celebrului luptator MARIUS TITA, ieri seara in gala RXF desfasurata in Sala Polivalenta Craiova.

 

Sportivul clujean si-a demonstrat inca o data caracterul de campion, atat in cusca MMA cat si la nivel uman. Dupa o prima runda echilibrata, DORIN si-a intrat in ritm, a atras adversarul in capcana si a finalizat lupta cu o combinatie brutala, greu de parat, un uppercut de dreapta incheind conturile serii pentru oponentul sau.

 

Ca de obicei, cu sportivitate, DORIN si-a oprit tirul de lovituri in momentul potrivit, pentru a evita sa isi mai raneasca adversarul, si l-a sustinut in momentele urmatoare KO-ului.

 

DORIN STAN se antreneaza la Centrul de Arte Martiale TENGU Cluj-Napoca, sub indrumarea maestrului LACZKO LEVENTE. Dupa un inceput fulminant de an 2015 (4 victorii din care 3 prin knockout) , DORIN a ajuns la un palmares de 23 de victorii – 22 in kickbox si 1 in MMA, fiind considerat unul din cei mai temuti luptatori de sub 80kg din Romania!



Comentarii Facebook