Un clujean este primul pilot care nu a implinit inca 18 ani si este acceptat la Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei


La 17 ani, Florin Tincescu, junior la Napoca Rally Academy a concurat duminica in cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, terminand pe locul patru la clasa.

La volanul unui Citroen C2R2 Max, Florin Tincescu a avut un parcurs excelent, si-a imbunatatit timpii la fiecare trecere, terminand Muscel Racing Contest pe locul patru atat la clasa sa cat si in clasamentul Juniorilor.

"Este un debut extrem de important pentru mine, imi doream de multa vreme sa particip in acest campionat si acum am reusit. Ma bucur ca am avut o evolutie in crestere, ca am obtinut timpi din ce in ce mai buni cu fiecare mansa si sunt multumit, in final, cu performanta realizata. A fost practic prima cursa, a trebuit sa ma acomodez cu asfaltul de la costa si cu noul campionat.? Fiind prima participare, nu aveam absolut niciun oboiectiv: orice clasare ar fi fost cea mai buna clasare a mea in CNVC. Urmeaza sa imi imbunatatesc stilul de pilotaj si, bineinteles, performantele. Acum sunt foarte fericit ca am putut participa la Muscel Rcing Contest si vreua sa-i multumesc lui Marco Tempestini, lui Bogdan Marisca si lui Danny Ungur, dar si celor de la Transilvania MotorSport care mi-au pus la dispozitie o masina excelenta", a spus Florin Tincescu la finalul concursului.

Florin Tincescu piloteaza de 5 ani in Campionatul de Rallycross al Romaniei, unde detine trei titluri nationale si de 2 ani in Campionatul de Slalom Paralel.



Comentarii Facebook