Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

 

La mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 este gravă.

 

În urma unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezminţit zvonurile.

 

Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

 

Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiaşi proces.

 

Publicaţia spaniolă ”Las 2 Orillas” a dezvăluit că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit. 

 

Michael Schumacher este ţinut în viaţă de aparatele care îl ajută să respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajaţi special pentru el, la reşedinţa familiei din Elveţia.

 

Fostul campion de Forulam 1 s-a accidentat la schi, în 2013, lovindu-se cu capul de o piatră. 

Comentarii Facebook