Ultimate Fighting Tournament, găzduit de TiMAF în 20 octombrie la Cluj

 

Dettra Events împreună cu MMA Transilvania organizează Gala de Arte Marțiale Mixte și Kickbox în 20 Octombrie 2012, începând cu orele 19:00 la Sala de Sport a Armatei.

 

Evenimentul face parte din Transylvania International Music&Art Festival, un festival de amploare ce prezintă un concept unic, în cadrul căruia 13 arte consacrate (muzica, dans, arte plastice, arhitectură, street arts, teatru, literatură, publicitate, arte decorative și design, gastronomie, arte marțiale, fotografie și film) se vor transforma în stimuli puternici ai celor cinci simțuri (feel, taste, view, listen, scent).

 

UFT - Ultimate Fighting Tournament, First Preliminations va aduce împreună sportivi din Cluj-Napoca, de la  MMA Transilvania, Centrul de Arte Martiale Tengu, București- Respect Gym, Mangalia, Bistrița, Dej, Năsăud, Reghin, Târgu Mureș, Vâlcea, Popești Leordeni, Pitești și Târgoviște. Toți sportivii de la  aceste cluburi se vor angaja într-o competiție full contact de MMA și Kickbox, pentru a demonstra că merită cupa celei de a doua ediții TiMAF la Gala de Arte Marțiale Mixte și Kickbox. 

 

Totodată, cei mai buni se vor califica mai departe pentru Gala UFT din 2013.

 

Spectacolul luptei și al bătăliei pentru locul 1 va debuta cu un show de excepție oferit de cei de la Personal, care vor transpune publicul, prin intermediul melodiilor interpretate, în atmosfera marilor lupte. Show-ul oferit de cei de la Personal va fi urmat de primele calificări pentru Ultimate Fighting Tournament.

 

Accesul publicului la Gala de Arte Marțiale Mixte și Kickbox se va face pe bază de bilet, prețurile începând de la 25 de lei și ajungând până la 35 de lei, în funcție de locul ales. Biletele se găsesc la Iulius Mall. 

 

Evenimentul din data de 20 Octombrie 2012, desfășurat la Sala de Sport a Armatei începând cu orele 19:00, va fi un eveniment menit să arate că violența poate fi controlată și poate fi expusă sub forma unui show de excepție marca TiMAF.

 

Totodată, pentru cei care vor să învețe mai multe despre artele marțiale organizatorii au pregătit și un seminar de MMA și Jiu Jitsu Brazilian cu Marius Varlan, antrenor BJJ si MMA la Respect Gym București. 

 

Seminarul va avea loc vineri în data de 19 octombrie în Sala de Atletism din Parcul Babeș începand cu orele 20:00. Mai multe detalii pe www.timaf.com.

Comentarii Facebook