U Mobitelco s-a impus în deplasare la BC Timișoara

 

Baschetbaliștii de la U Mobitelco BT Cluj s-au impus în deplasare în meciul jucat duminică, 21 octombrie, cu BC Timișoara, scor 89 -  79 (19-27, 23-16, 19-27, 18-19).

 

Sunt multumit de victoria de azi, am reusit sa oprim jocul Timisoarei, echipa a jucat matur. Pe partea de atac, am avut cateva greseli, insa, per total, sunt foarte multumit de jocul baietilor. Daca de jocul echipei sunt multumit, sunt foarte nemultumit de prestatia arbitrilor! A fost la inceput tratamentul incorect la care a fost supus presedintele Mircea Cristescu, apoi a fost faza in care am atras atentia arbitrilor asupra comportamentului bancii tehnice a gazdelor si am primit tehnic si noi si Timisoara! A venit in ultimele 35 de secunde al doilea tehnic, intr-un moment in care eu nu am spus nimic, am cerut doar time-out. Nu vreau sa imi dea nimeni lectii de regulament, vreau ca echipa mea sa fie tratata corect. Nu se pot comporta asa cu mine! Vreau sa fiu tratat la fel ca si ceilalti si, de asemenea, imi doresc ca cei de la club sa ma protejeze”, a declarat Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco BT Cluj. 

 

O sa analizam foarte bine meciul, felicit baietii si staful tehnic si in special pe domnul Bavcevic, care, in conditiile date, a incercat sa protejeze echipa si inclusiv pe mine. Vom analiza acest meci si vom face un memoriu in legatura cu cele doua faulturi tehnice si modul cum au fost ele interpretate, pentru ca este singura cale legala”, a spus și Mircea Cristescu, președintele executiv al U Mobitelco BT Cluj.

 

Cei mai buni marcatori: 

BC Timisoara: Archie 20 (7 rec.), Jovanovic 18, Jelenic 10, Capusan 4, Johnson 4, Sarovic 4, Andrei 3, Derasimovic 2.

U Mobitelco BT: Wright 21 (6 rec., 3 pase decisive), Nikolov 21 (3X3), Hallik 17 (4X3, 5 rec.), Todorovic 10 (7 rec., 2 p.d.), Barnette 9 (6 rec., 4 p.d.), Nakic 9 (3X3), Baciu 2 (3 rec.). A mai jucat Pop (1 p.d., 1 interceptie).

Comentarii Facebook