U Mobitelco joacă vineri, 30 noiembrie cu BC Mureș! Să le ținem pumnii

 

U Mobitelco BT Cluj joacă vineri, 30 noiembrie, de la ora 18.15, în deplasare cu BC Mures Târgu Mureș. Partida va fi transmisă de Digisport.

 

Ne asteapta partide dificile in urmatoarea perioada, cu echipe care se bat, la fel ca si noi, pentru play-off si trebuie sa fim concentrati. Cand joci doua meciuri intr-o saptamana, cel mai important lucru este pregatirea psihica. Am jucat cu echipa din Targu Mures in perioada de pregatiri si ne-au batut usor, iar din acest punct de vedere ei sunt favoriti. Este o echipa buna, iar acum cu siguranta sunt mai puternici odata cu revenirea antrenorului lor. Au un public foarte zgomotos, nu este usor de jucat la ei acasa. Stim cum trebuie sa jucam impotriva lor, dar acest lucru nu este de ajuns, trebuie sa si demonstram acest lucru pe teren”, a declarat Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco BT Cluj.

 

Am avut cateva meciuri mai usoare in aceasta perioada, dar acum urmeaza partida cu Targu Mures. Va fi o partida dificila, trebuie sa fim concentrati si sa facem ceea ce ne cere antrenorul. Este o echipa buna, cu jucatori experimentati, au grup de jucatori foarte buni. I-am studiat, suntem pregatiti pentru acest meci si speram sa invingem”, a mai adăugat și Hristo Nikolov.

Comentarii Facebook