Vineri 27 Ianuarie

U Mobitelco BT Cluj a învins Timba Timișoara 71-60

 

Clujenii au câștigat meciul și au dedicat victoria lui Tyler Morrsi. cel care s-a retras zilele trecute din activitate. 

 

A fost un meci special pentru Tyler, am vazut cu totii ce inseamna el pentru Cluj si cat de mult il apreciaza fanii. Meciul, in sine, a fost unul greu pentru ca, desi am avut antrenamente puternice toata saptamana, nu am putut transfera energia de acolo in meci”, a declarat Sean Barnette.

 

Sunt multumit ca am putut sa ii oferim o victorie la despartirea de Tyler, dar nu sunt satisfacut de jocul nostru. Din nou, pentru a treia oara dupa meciul cu Ciuc si cel cu Dinamo, adversarul vine si joaca zona. Am incercat, din pacate, doar jocul de afara, suturile de la distanta, lucru care, desigur, a fost gresit. Avem aruncatori buni, putem ataca zona, insa astazi nu am avut deloc rabdare, am aruncat dupa decizii pripite, individuale. In sfertul trei, cand am pasat mai repede si cand am executat schemele mai repede, ei au schimbat rapid din defensiva zona, insa pe urma au trecut din nou la ea si nu am reactionat nicicum, a trebuit sa muncim pentru victorie. Timba are o echipa buna si, dupa cum am mai spus, nu trebuie sa subestimam niciun adversar”, a spus antrenorul U Mobitelco BT Cluj, Niksa Bavcevic.

 

Fostul jucător al U Mobitelco, Tyler Morris, s-a declarat: ”Atmosfera a fost speciala! Din pacate, nu s-a terminat asa cum credeam cu totii ca se va termina, insa aceasta seara a fost una speciala pentru Cluj, pentru echipa, pentru mine. Am primit o minge de aur, practic pentru mine sunt doi ani comprimati in ea! Sunt bucuros ca am reusit sa castigam in aceasta seara, Mircea, antrenorul si toata lumea au vrut aceasta victorie pentru a-mi oferi mie o seara speciala. Ati fost, cu totii, minunati si nu o sa uit niciodata experienta pe care am avut-o aici, la Cluj. Dupa ce ma intorc acasa o sa... mananc multa mancare, o sa ma odihnesc si o sa imi limpezesc mintea. In cateva saptamani o sa ma decid ce voi face”.

 

Marcatorii:

U Mobitelco: Barnette 19 (10 recuperari, 5 pase decisive, 3 interceptii), Wright 14 (6 pase decisive), Nikolov 11 (7 rec., 4 p.d., 2 capace), Silvasan 11 (4 rec., 3 p.d.), Baciu 10 (8 rec.), Todorovic 4 (4 rec.), Hallik 2 (2 rec.). Au mai jucat: Nakic (2 p.d.), Kuti. 

Timba: Grubisic 14, Johnson 13, Stojakovic 10 (11 rec., 10 p.d.), Huckaby 6, Glynn 6, Mihuti 6, Milovic 5.

Comentarii Facebook