„U” Cluj vrea să termine sezonul pe primele două locuri. Andrei Cordoș: „Atragerea de sponsori vine oarecum natural”


Conducerea „Universității” are planuri mari pentru partea a doua a campionatului. Echipa s-a reunit și începe pregătirea. Deocamdată însă, clubul a bifat o singură achiziție, fundașul dreapta Roberto Romeo, care a venit de la Gaz Metan Mediaș.

Noul manager general al FC Universitatea Cluj este sigur că noile parteneriate se vor obține ușor. Acesta precizează că se poartă discuții cu parteneri foarte mari, care vor veni alături de echipă. 

Atragerea de sponsori vine oarecum natural, pentru că un proiect de genul acesta îți oferă diverse oportunități, diverse parteneriate, fără a avea un investitor principal în spate, cum au alte echipe, care atunci când este nevoie să vină cu un aport mare de capital și să-l investească. Noi nu avem în momentul de față așa ceva, însă căutăm în continuare, suntem deschiși și chiar avem discuții multiple cu parteneri foarte mari care vor veni alături de noi,” a declarat Andrei Cordoș, în cadrul conferinței de presă din 19 ianuarie. 

Managerul sportiv al FC Universitatea, Gabi Giurgiu, a asigurat susținătorii „Simbolului” că se vor aduce mai mulți jucători de calitate.

Suntem în discuții cu jucători țintă pe care îi dorim pe posturile pe care le considerăm vulnerabile sau pe care vrem să le îmbunătățim, să aducem concurență, pentru că doar așa putem să evoluăm și să ducem la alt nivel echipa,” a explicat managerul sportiv. 

Comentarii Facebook